AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Kahve falında yabancı erkekten hoşlanmak şansının ve kısmetinin de açılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın erkeğe sarılmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, başarılı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığı erkeğe sarılmak çok üzüntü duyulacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir