AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza tokat atmak

Kahve falında bir kıza tokat atmak

Kahve falında bir kıza tokat atmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kıza tokat atmak gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Kahve falında bir kıza tokat atmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Kahve falında kızına tokat atmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıza tokat atmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine işaret eder.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak sevdiği kişilerden zarar göreceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında birine tokat atmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında oğluna tokat atmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir