AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğluna tokat atmak

Kahve falında oğluna tokat atmak

Kahve falında oğluna tokat atmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hırpalanacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğluna tokat atmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Kahve falında oğluna tokat atmak çok güzel günler geçireceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana tokat atmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğa tokat atmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa tokat atmak maddi gücünün yerine geleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında şeytana tokat atmak zararların üst üste geleceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tokat atmak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir