AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon numaranı vermek

Kahve falında telefon numaranı vermek

Kahve falında telefon numaranı vermek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, iş sahibi olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon numaranı vermek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden daha fazla iş üstlenebilirsiniz.

Kahve falında telefon numarası istemek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızdan telefon numarası almak bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında telefon numarası verdiğini görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin telefon numarasını görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında telefonda numara görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kızdan telefon numarası almak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir