AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi çirkin görmek

Kahve falında bir kişiyi çirkin görmek

Kahve falında bir kişiyi çirkin görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi çirkin gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek işbirliği içinde olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi çirkin görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin bayan görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini çirkin görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık birini çirkin görmek suçlamalardan aklanılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin elbise giymek sorunların atlatılacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir