AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Kahve falında bir insanın yüzünü çirkin görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, mutluluğa ve neşeye tabir olunur.

Kahve falında çirkin erkek yüzü görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, adeta sinirden küplere bineceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin insan yüzü görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün çirkin görmek özel muamele göreceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek söylediklerinin çıkacağına, aynı karşılığı alamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir