AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiye taş atmak

Kahve falında bir kişiye taş atmak

Kahve falında bir kişiye taş atmak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, komşularla ters düşüleceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiye taş atmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki çıkabilir.

Kahve falında bir kişiye taş atmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten taş atmak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalet eder.

Kahve falında köpek taş atmak şaşkın olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında suya taş atmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve taş atmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuza taş atmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında tilkiye taş atmak çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında küçük taş atmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir