AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiye su vermek

Kahve falında bir kişiye su vermek

Kahve falında bir kişiye su vermek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiye su vermek gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında ölmüş kişiye su vermek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiye su içirmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişiye su vermek aile hayatının sorunlarla dolacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiye su vermek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Kahve falında ölü kişiye su vermek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiden su almak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiye su vermek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir