AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiye su vermek

Kahve falında ölen kişiye su vermek

Kahve falında ölen kişiye su vermek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiye su vermek gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü kişiye su vermek işlerin rast gideceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölen kişiye su vermek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiden su almak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş kişiye su vermek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiye su vermek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye su içirmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiye su vermek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir