AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiye su vermek

Kahve falında ölmüş kişiye su vermek

Kahve falında ölmüş kişiye su vermek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, neşe içinde olacağına, birçok engelin aşılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiye su vermek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Kahve falında ölmüş bir kişiye su vermek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye su vermek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiye su vermek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ölü kişiye su vermek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiye su vermek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiye su vermek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiye su içirmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çarelere kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir