AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiye su içirmek

Kahve falında ölen kişiye su içirmek

Kahve falında ölen kişiye su içirmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, çok zor günler geçirileceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiye su içirmek gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Kahve falında ölen kişiye su içirmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi sigara içerken görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında içki içen kişi görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin içki içtiğini görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi sigara içerken görmek eşi tarafından yüceltileceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin sigara içtiğini görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sigara içerken görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir