AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişiye su vermek

Kahve falında ölü kişiye su vermek

Kahve falında ölü kişiye su vermek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, masabaşı bir işe girileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına işarettir.

Kahve falında ölü kişiye su vermek gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Kahve falında ölü kişiye su vermek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin ölüp dirildiğini görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kişiyi ölürken görmek bolluğun sürekli olacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kişiyle kavga etmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle konuşmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyle hacca gitmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölü kişiyi üzgün görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, işveren koltuğunda oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir