AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiden su almak

Kahve falında ölen kişiden su almak

Kahve falında ölen kişiden su almak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, insanlarla iç içe olacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiden su almak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Kahve falında ölen kişiye su içirmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen kişiye su vermek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, başarılı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiye su vermek sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiye su vermek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye su vermek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, şansının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiden su almak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiye su vermek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiye su içirmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir