AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin silah çektiğini görmek

Kahve falında birinin silah çektiğini görmek

Kahve falında birinin silah çektiğini görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, onlara karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin silah çektiğini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren durumlarla başa çıkabilmek için ek bilgiye ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında birinin silah çektiğini görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin silah çektiğini görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında böbrek ağrısı çektiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalettir.

Kahve falında başkalarının halay çektiğini görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çek karnesi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Kahve falında köpekle fotoğraf çektirmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına delalet eder.

Kahve falında sağlam dişi çektirmek karlı işler yapacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir