Kahve falında bir kişinin özür dilediğini görmek

Kahve falında bir kişinin özür dilediğini görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin özür dilediğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin özür dilediğini görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek anlaşmazlıklara düşeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneden özür dilemek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin senden özür dilemek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işarettir.

Kahve falında düşmanının özür dilediğini görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kazancının tükenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında özür dilemek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babadan özür dilemek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir