AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının özür dilediğini görmek

Kahve falında düşmanının özür dilediğini görmek

Kahve falında düşmanının özür dilediğini görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, maddi kriz yaşanacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanının özür dilediğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Kahve falında düşmanının özür dilediğini görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak özür dilemek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında babadan özür dilemek sorunlarını bitireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin özür dilediğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinden özür dilemek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına inanılır.

Kahve falında birinden özür dilemek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir