AnaSayfa / Genel / Kahve falında babadan özür dilemek

Kahve falında babadan özür dilemek

Kahve falında babadan özür dilemek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, programların ve projelerin tutmayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babadan özür dilemek gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Kahve falında babadan özür dilemek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında birinin senden özür dilediğini görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, işlerinin bu sayede açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneden özür dilemek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaştan özür dilemek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında özür dilemek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, heveslerin söneceğine işarettir.

Kahve falında başbakandan özür dilemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak özür dilemek çok büyük mutluluklar tadacağına, işlerinde verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden özür dilemek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir