AnaSayfa / Genel / Kahve falında özür dilemek

Kahve falında özür dilemek

Kahve falında özür dilemek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, moralinin yerine geleceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Kahve falında özür dilemek gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında eski sevgilinin özür dilediğini görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinden özür dilemek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin senden özür dilediğini görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin özür dilediğini görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulur.

Kahve falında birinden özür dilemek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kafasını toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında özür dilemek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı yorulur.

Kahve falında arkadaşının özür dilediğini görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun birinden özür dilemek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, onlarla gönül birliği edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir