AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneden özür dilemek

Kahve falında anneden özür dilemek

Kahve falında anneden özür dilemek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneden özür dilemek gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında anneden özür dilemek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinden özür dilemek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin özür dilediğini görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında özür dilemek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden özür dilemek moralinin bozulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmenden özür dilemek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin özür dilediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiden özür dilemek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir