AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi hamile görmek

Kahve falında bir kimseyi hamile görmek

Kahve falında bir kimseyi hamile görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimseyi hamile gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında bir kimseyi hamile görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin hamile olduğunu görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bekarsa evleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimseyle barışmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kimseyi ölmüş görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin saçını yolmak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, onların kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir