AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin hamile olduğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin hamile olduğunu görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Durumu aklı başında dostlarınızla görüşürseniz onlar size gereken cesareti verebilirler.

Kahve falında bir kimseyi hamile görmek çok sevinçli haberler alacağına, büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bir kimsenin hamile olduğunu görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir kimse görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında kimsesiz bebeğe bakmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir kimse görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimseyle barışmak aile bireylerinden biri ile tartışacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir