AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi ölmüş görmek

Kahve falında bir kimseyi ölmüş görmek

Kahve falında bir kimseyi ölmüş görmek şansının kendinden yana olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine delalettir.

Kahve falında bir kimseyi ölmüş gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında oruçlu kimse görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, el açmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin küçüldüğünü görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında kimsesiz birine yardım etmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bir kimseye bağırmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kimsenin dirildiğini görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir