AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek

Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek

Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek sıkıntıların son bulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren veya sevgi temalı ilişkilerin bazı çelişkili durumları kafanızı karıştırıyor olabilir.

Kahve falında annesinin zayıfladığını görmek kesesinin dolacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin zayıfladığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, maddi imkânlarının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanın zayıfladığını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin zayıfladığını görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine inanılır.

Kahve falında bir yakınının zayıfladığını görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin zayıfladığını görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir