AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıfladığı görmek

Kahve falında zayıfladığı görmek

Kahve falında zayıfladığı görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında zayıfladığı gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Kahve falında oğlunun zayıfladığını görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun zayıfladığını görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, içinin kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında çok zayıflamak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini zayıfladığını görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, hastalıklarının biteceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin zayıfladığını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün zayıfladığını görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, tövbe etmeden vefata işaret etmektedir.

Kahve falında birinin çok zayıfladığını görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir