AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin vurulduğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin vurulduğunu görmek

Kahve falında bir kimsenin vurulduğunu görmek sıkıntının günden güne artacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında bir kimsenin vurulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında bir kimseyle barışmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında kimsesiz erkek bebek görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, verimin ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseyi korumak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kimsenin evini görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulur.

Kahve falında asil kimse görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kalp kıracağına işarettir.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir