AnaSayfa / Genel / Kahve falında asil kimse görmek

Kahve falında asil kimse görmek

Kahve falında asil kimse görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, bol dua edeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asil kimse gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında asil kimse görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kimse görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi hamile görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisini keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında kayıp kimse görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimsenin vurulduğunu görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin hacca gittiğini görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseyle konuşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğününe kimsenin gelmediğini görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir