AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, malının da eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir kimsenin öldürüldüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi öldürmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin öldüğünü duymak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kimsenin tekrar öldüğünü görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimseyi öldürdüğünü görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kimseyi görmek mevkie edineceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz erkek bebek görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir