AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyi korumak

Kahve falında bir kimseyi korumak

Kahve falında bir kimseyi korumak güçlükle elde edilecek başarı, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, hakkını alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kimseyi korumak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Kahve falında bir kimseyi korumak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu korumak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenini korumak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında meleklerin koruduğunu görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir hayvanı korumak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını korumak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birilerini korumak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğu korumak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir