AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, tüm dileklerin tutacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğu emzirmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bebek emzirmek hayatını yoluna sokacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kimsesiz çocuğu sahiplenmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kimsesiz bir çocuğa yardım etmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ölü çocuğu emzirmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işarettir.

Kahve falında çocuğunu emzirdiğini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine inanılır.

Kahve falında büyümüş çocuğu emzirmek işsizin iş bulacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu doğurmak ve onu emzirmek sıkıntılı bir işe girileceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir