AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure içmek

Kahve falında aşure içmek

Kahve falında aşure içmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında aşure içmek gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında aşure içmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında aşure yemek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin aşure yaptığını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure içtiğini görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure karıştırmak yarar sağlamayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşurelik görmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şekersiz aşure görmek elindekini de bitireceğine, insanlarla tartışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir