AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure yapan birini görmek

Kahve falında aşure yapan birini görmek

Kahve falında aşure yapan birini görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşure yapan birini gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki aniden sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında aşure dağıttığını görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında aşure yapan birini görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında aşure günü görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında aşurelik malzeme görmek gönül gözünün açılacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden aşure almak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir