AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının aşure yaptığını görmek

Kahve falında başkasının aşure yaptığını görmek

Kahve falında başkasının aşure yaptığını görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, olumsuz haberler alacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının aşure yaptığını gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Kahve falında aşure çorbası görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, afiyete ereceğine alamet eder.

Kahve falında aşure içmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının aşure yaptığını görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, onun her zaman başında olacağına işaret eder.

Kahve falında aşure ayında aşure yemek haksızlıklara da karşı geleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında aşure yapan birini görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalettir.

Kahve falında aşure verildiğini görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir