AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasalarla ekmek görmek

Kahve falında kasalarla ekmek görmek

Kahve falında kasalarla ekmek görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kasalarla ekmek gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında kasayla ekmek görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, can sıkıcı haberler almaya delalettir.

Kahve falında bir kasa ekmek görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında kasa kasa ekmek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ekmek kasası görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kasa ekmek külfetinin ve yükünün artacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında kasayla ekmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kasa anahtarı görmek tövbe etmeden vefata, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir