AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kasa ekmek

Kahve falında bir kasa ekmek

Kahve falında bir kasa ekmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, şeytana uyacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kasa ekmek gördüyseniz:

  • Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme meylindesiniz.

Kahve falında kasa kasa ekmek görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla ekmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasayla ekmek görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kasa ekmek görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek kasası görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sorumlu tutacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kasa ekmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek yeni denemelerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon kasası görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir