AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasayla ekmek görmek

Kahve falında kasayla ekmek görmek

Kahve falında kasayla ekmek görmek çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasayla ekmek gördüyseniz:

  • Biraz da sevdiklerinize zaman ayırın.

Kahve falında bir kasa ekmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek kasası görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında kasayla ekmek görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasayla ekmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasa kasa ekmek görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Kahve falında bir kasa ekmek görmek hayatının bu sayede güzelleşeceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Kahve falında kasa taşımak sorunların ve sıkıntıların artacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir