AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasalarda balık görmek

Kahve falında kasalarda balık görmek

Kahve falında kasalarda balık görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kararlar alacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasalarda balık gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım ederek veya sorumluluk üstlenerek yeni başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında kasalarca balık görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında kasa dolusu balık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla balık almak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasayla balık görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kasa balık görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kasalarda balık görmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kasada balık görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, büyüleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kasa ekmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir