AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasa kasa ekmek görmek

Kahve falında kasa kasa ekmek görmek

Kahve falında kasa kasa ekmek görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kasa kasa ekmek gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Kahve falında kasalarla ekmek görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek kasası görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş değişikliğine gidileceğine tabir olunur.

Kahve falında kasayla ekmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kasayla ekmek görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kasa ekmek eski bir davanın tekrar açılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kasa ekmek görmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında kasa kasa ekmek görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işarettir.

Kahve falında market kasası görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir