AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir karga görmek

Kahve falında bir karga görmek

Kahve falında bir karga görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, şan şöhret kazanacağına, hakkını savunamayacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında bir karga gördüyseniz:

  • O kimselerin değerini anlamış olursunuz.

Kahve falında beyaz karga görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil karga görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına işaret eder.

Kahve falında karga eti yemek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında sürü halinde karga görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah karga öldürmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü karga görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında leş yiyen karga görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çalışıyorsa terfi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir