AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil karga görmek

Kahve falında yeşil karga görmek

Kahve falında yeşil karga görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil karga gördüyseniz:

  • Rekebet ortamları yeteneklerinizi, tecrübenizi veya bilginizi gösterme şansı sunabilir.

Kahve falında yeşil karga görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leş yiyen karga görmek dargınların barışacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı karga görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına tabir olunur.

Kahve falında karganın uçtuğunu görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere alamet eder.

Kahve falında karga kesmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulur.

Kahve falında karga ısırmasını görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük karga görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga doğurmak hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir