AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü karga görmek

Kahve falında ölü karga görmek

Kahve falında ölü karga görmek yetkili bir göreve atanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni bir iş bulacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Kahve falında ölü karga gördüyseniz:

  • Belli bir durumun sonsuza kadar statik kalmayacağını fark etmeniz bir rahatlama sağlayabilir.

Kahve falında karga ölüsü görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü karga görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında karga saldırısına uğramak birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına inanılır.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında karga uçurmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı karga görmek neşesinin de yerine geleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kargayı beslemek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında karga öpmek makamının artacağına, elinin darlık görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir