AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah karga öldürmek

Kahve falında siyah karga öldürmek

Kahve falında siyah karga öldürmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çevreye karşı itibarın artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah karga öldürmek gördüyseniz:

  • Sizi sevmeyen birisi çevrenizdedir.

Kahve falında siyah karga öldürmek daha fazla başarı kazanılacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah beyaz karga görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah büyük karga görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında siyah karga görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karga öldürmek geçiminin zor hale geleceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga öldüğünü görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir