AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz karga görmek

Kahve falında beyaz karga görmek

Kahve falında beyaz karga görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz karga gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında beyaz karga görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz karga görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında karga sesi duymak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında güvercin ve karga görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga kovalamak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet eder.

Kahve falında camda karga görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah büyük karga görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir