AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı açtığını görmek

Kahve falında kapı açtığını görmek

Kahve falında kapı açtığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, rızkının çoğalacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında kapı açtığını gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Kahve falında kapı kilidi açtığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açamamak borçlanarak bazı işlere atılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı kilidini açamamak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarla kapı açtığını görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına inanılır.

Kahve falında kapı açtığını görmek takdir toplayacak işler yapacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin kapısını açamamak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kapıyı açamamak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir