AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kapı açmak

Kahve falında bir kapı açmak

Kahve falında bir kapı açmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kapı açmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Kahve falında dükkan kapısını açmak bilgi ile donanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine kapı açmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kapı açmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami kapısı açmak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında dükkanın kapısını açmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalan kapıyı açmak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap kapı açmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir