AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, büyük sorunlar yaşanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Kahve falında kırık anahtarla kapı açmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilitli kapıyı anahtarla açmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarla kapı açmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar kapı açmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla araba kapısı açmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında evin kapısını anahtarla açmak zor zamanların sona ereceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük anahtarla kapı açmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir