AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine kapı açmak

Kahve falında sevdiğine kapı açmak

Kahve falında sevdiğine kapı açmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, parasının ve malının çoğalacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, isteklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine kapı açmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin.

Kahve falında sevdiğine kapı açmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kapı açmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalet eder.

Kahve falında sokak kapısını açmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odanın kapısını açmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın kapısını açmak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bir evin kapısını açmak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, imkân sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında büyük kapı açmak para ve makam sahibi olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir