AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kapı açmak

Kahve falında yeşil kapı açmak

Kahve falında yeşil kapı açmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hastalıklarının azalacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kapı açmak gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Kahve falında yeşil kapı açmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında caminin kapısını açmak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında dükkan kapısını açmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı açmak kapamak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik kapı açmak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli kapı açmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir