AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap kapı açmak

Kahve falında ahşap kapı açmak

Kahve falında ahşap kapı açmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap kapı açmak gördüyseniz:

  • Doğru bütçe yaparsanız daha azıyla idare etmenizi sağlayacak çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında ahşap kapı açmak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ahşap kapı görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük ahşap kapı görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ahşap kapı görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, geniş bir rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski ahşap bir ev görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ahşap ev görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahşap yapı görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında boş ahşap ev görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir