AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla dans etmek

Kahve falında bir kadınla dans etmek

Kahve falında bir kadınla dans etmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla dans etmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek değişikliklere izin vermemelisiniz.

Kahve falında kadınla dans etmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında bir kadınla dans etmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kadına dans etmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine alamet eder.

Kahve falında dans eden kadın görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında patronla dans etmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında dans edenleri izlemek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle dans etmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide dans etmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir