AnaSayfa / Genel / Kahve falında dans eden kadın görmek

Kahve falında dans eden kadın görmek

Kahve falında dans eden kadın görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, maddi anlamda güçleneceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalettir.

Kahve falında dans eden kadın gördüyseniz:

  • Maddi sorunlarınızı halledebileceğiniz gibi , beklemediğiniz bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir.

Kahve falında dans eden kadın görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, gelirinin de garanti altında olacağına alamet eder.

Kahve falında dans eden insanlar görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dans eden görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında dans edenleri görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında dans eden çift görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dans edeni görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dans eden birini görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında dans edenleri izlemek nazar eden insanların haddini bildireceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir